Uden kategori

Vinteropbevaring

Står du og mangler vinteropbevaring til din bil, campingvogn eller andet? Så kan du vælge mellem enten en udendørs eller indendørs opbevaring.

Fordele ved at vælge en indendørs opmagasinering:

Er sommeren ved at være ovre, og står du og mangler et sted til din sommer-bil? Så find et indendørs opbevaringssted til den, så du undgår fugt og frostskader. Det kan også være en god idé at opbevare sin campingvogn indendørs i løbet at vinteren, da man også her kan undgå fugt og frost, som i sidste ende kan komme til at koste dig dyrt. Derfor er pengene ofte givet godt ud, når man vælger at få opmagasineret sine værdifulde ting indendørs.

Fordele ved at vælge en udendørs opmagasinering:

En udendørs opbevaring af biler, campingvogne m.m. er ofte billigere! Der vil typisk også være overvågning på pladsen hvor dit køretøj opbevares – derfor er der altså stadig sikkerhed forbundet til denne form for opbevaring.

Find et godt sted til opbevaring af din bil, campingvogn, motorcykel m.m. her: vinteropbevaring

Selvom man får opbevaret sin bil, campingvogn eller lign. så anbefales det altid at man sørger for at have forsikring på sine ting. Det gælder både til indendørs og udendørs opbevaring. De fleste sørger for at have en kasko forsikring, da den dækker alle former for skader – og derfor er den også ofte den mest brugte.

Hvis du skal have din campingvogn opbevaret, så kan du overveje at tegne en indboforsikring, da den kan dække over dyrt inventar. Men inden da, kan du altid ringe og høre dit forsikringsselskab ad.

 

De seneste

Top