Uden kategori

Bæredygtig isolering

Har du overvejet at benytte papirsisolering? Papirisolering er en anderledes form for isolering, og er lavet af gamle aviser som skæres i små stykker og blandes med forskellige kemikalier for at lave isoleringen ikke brændbar. Jeg har flere venner og kollegaer som har valgt papirisolering og de mener alle at papirisolering er mere lydtæt end andre former for isolering. Hvis du ikke allerede har hørt om alle fordelene ved papirisolering bør du kontakte en isolerings ekspert og høre om alle fordelene som der er ved papirisolering. Papirisolering tilbydes af mange forskellige isoleringsvirksomheder.

Papirisolering er ikke nogen ny opfindelse, og blev allerede anvendt for over 100 år siden i USA, hvor vi herhjemme først begyndte at bruge papirisolering i starten af 90’erne. Prisen på papirisolering er i et middelt prisleje, virksomheden Dansk efterisolering tilbyder papirisolering til kun 99 Kr. pr. kvadratmeter derfor koster det kun omkring 8400 Kr. for at benytte papirisolering på et hus på 120 kvadratmeter, som er den gennemsnitlige størrelse på boliger i Danmark.

Dansk Efterisolering er en dansk virksomhed som opererer i hele Danmark. Virksomheden har mange års erfaring og arbejdet udføres af professionelle og kompetente medarbejdere som alle har stor erfaring inden for isolering. Du kan selvfølgelig altid indhente et gratis og uforpligtende på isolering af dit hus. Deres medarbejdere er også rigtigt gode til at vejlede i hvilken form for isolering som nok vil være den mest optimale løsning for jeres hus. Dansk Efterisolering tilbyder endda 20 års garanti på isolering udført af deres virksomhed.

De seneste

Top