Familie og børn

Spiritualitet og Healing med UskyldensHjerte

Spiritualitet skal ikke forstås, det er en væren ligesom (k)ærlighed. Det kan være svært at finde ind til ens medfødte livsformål, men der er hjælp at hente hvis man er interesseret i at gå denne vej. Jeg selv kan da godt tale med om at bære en maske – eller gå til maskebal som jeg også plejer at sige – jeg er en helt anden, når jeg er blandt fremmede end når jeg er sammen med min familie og nære venner. Men jeg ville ønske at jeg kunne komme helt derhen, hvor jeg bare kunne være mig, uden at skulle opføre mig som det forventes. Jeg er nået langt via den hjælp jeg har fået hos UskyldensHjerte.dk, for det var her min rejse begyndte – “Mit livsformår er at få lyst til at være den jeg er på alle niveauer. Så man kan sige jeg er godt i gang.

Uskyldenshjerte.dk har mange veje af gå

For mig har det været vigtigt at jeg kunne få de redskaber til min proces – og jeg selv er mest til Reiki Healing – jeg kan ikke forklare hvad det er der sker med en, når man får Reiki Healing, men der sker virkelig noget som man kan mærke. UskyldensHjerte kunne heldigvis denne Healings metode, så jeg fik forløst en masse blokeringer via denne metode – samtidig med noget samtale terapi. Jeg er nu kommet så meget på plads inde i mig selv, at jeg kan mærke, når jeg ikke er på rette spor, min krop fortæller mig om det er rigtigt eller forkert.

De seneste

Top