Det er ved at være sæson for de mange påskefrokoster
I nogle familier ses man ofte kun i forbindelse med højtiderne, da mange familier bor langt fra hinanden. Derfor er højtiderne forbundet med noget særligt, og det er blandt andet jul og påske. Nu hvor det snart er påske bringer vi her på bloggen nogle forslag til hvad man kan servere til en klassisk påskefrokost:
1. Tarteletter med høns i asparges
2. Sild og karrysalat
3. Flaskesteg med rødkål og brune kartofler
4. Laks med rejer og kogte æg
5. Hjemmelavede dip, som for eksempel remoulade og mayonaise
6. Frugttærte eller en godt frugtsalat
7. Ostebord med kiks og vinduer og gode marmelader og syltede valnødder.
Ovenstående er bare nogle forslag. Der er uendelige muligheder og typisk har hver familie nogle særlige ting på menuen som gentager sig år efter år. Det kan også være egnsretter som for eksempel æbleflæsk eller risengrød eller andr ting. Og så er der også mange som spiser skidne æg, men det er lækrere end det lyder.



