Uden kategori

Ønsker nyt køkken

Det er vi nok mange der gør, ønsker os et nyt køkken – og så er der de gamle mennesker, der bare ikke vil af med deres gamle ragelse, selvom det er lige ved at falde fra hinanden, og alting klister fast, når man sætter noget på bordet. Man kunne selvfølgelig gøre sådan et køkken hovedrent, men det ville jo ikke afhjælpe de manglende skuffer, og hængende låger id de kedelige træsorter, som man nu engang lavede køkkener i, i gamle dage.

Jeg er mest til hvide køkkener, så kan man se hvor der er beskidt, og hurtigt tørre det væk. Selvfølgelig er det lidt sart hvis der er børn, men det virker også bare meget mere hygiejnisk end de kedelige bøge træs køkkener.

Hvidt køkken er in

Det er det i hvert fald for mig, da jeg skulle indsætte billedet, var der mange kedelige køkkener i de der brune farver, og selv her valgte jeg det hvide køkken. Det har jeg nu også altid haft, med undtagelse af mit gamle bondehus, her var lågerne i bøg – men jeg er sikker på, hvis jeg havde skiftet det køkken ud, ville køkkenet også have virket meget større end det var – og det ville have givet meget mere lys end det brune køkken. Nu havde jeg 4 hunde på det tidspunkt, så for mig, var det meget praktisk med de brune låger, for så kunne jeg ikke se al skidtet hele tiden, for må da indrømme, at 4 hunde sviner en del når de spiser.

Top