Computer og IT

Lageroptimering med korrekt software

For en moderne virksomhed er lagerstyring et vigtigt parameter i optimering af virksomhedens konkurrenceparametre. Det koster dyrt ikke at kunne finde den rigtige vare, lave plukfejl eller overse varer der er gået på dato. Måske render du for langt for at finde varer der ofte sælges sammen eller måske tager du fejl af enkeltpakninger og kollier.

Digitaliser dit lager!

Ved at vælge et godt software til at styre dit lager kan du spare mange ressourcer. Du får ikke kun let overblik over lokationer og beholdninger, men også forslag til optimal placering af den enkelte vare. Det giver bedre plads på lageret og sikrer en hurtigere behandling af den enkelte ordrer.
Med et digitaliseret lager vil du få bedre overblik over dagens ind- og udgående ordrer, og hele tiden kunne følge med i dagens fremdrift. På denne måde kan du også nemmere planlægge bemanding.

Automatiser dit lager!

Når du først har digitaliseret dit lager og er din virksomhed stor nok, så kan du overveje helt at automatisere lageret. Ved automatisering frigør du mandskab, da robotter selv sørger for at plukke varer eller paller fra hylderne, selv holder styr på placering og selv sikrer at fifo-princippet overholdes.

Blandt de bedste i Danmark til lagerstyring, digitalisering af lager og lagerautomatisering er Logia, som du finder på www.logiawms.dk

Når du driver en handels- eller produktionsvirksomhed, så skal du overveje om du selv vil drive dit lager eller outsource lageret. Der er fordele og ulemper ved begge dele. Ved outsourcing, skal I ikke tænke på personale eller om der er nok lagerplads. Hvis I selv driver det, så har din virksomhed fuld kontrol med alle processerne, og I kan nemt agere ved ændringer, specialpakninger eller med ekstra mandskab i spidsbelastninger og ved højtider. I har ligeledes selv bedre føling med optimering af lageret, såfremt i benytter korrekt lagerstyringssoftware.

De seneste

Top