Hobby og Dyr

Lær og spil på dit nye el klaver her online

Har man lige været ude og købe et el klaver hos https://music2you.dk/webshop/157-elklaver/, og godt kunne tænke sig at lære og spille på det. Så er det også noget, som man kan finde meget materiale omkring her på nettet. Her er der videoer af professionelle og amatører, som viser en hvordan man spiller en akkorder, hvad skalaer er, toner, progressioner og så videre. Man kan finde mere eller mindre alt hvad man har brug for at kunne spille nogenlunde.

Har man et talent for det, er det jo også bare noget, som man kan forsøge at få så meget ud af. Man kan ende med at spille i et band af en art, eller man kan måske tjene penge på det ved en anden måde. Man skal i hvert fald først have noget og spille på, og er det ikke noget man har skaffet sig endnu, er det også noget som siden her kan sælge til en. Så kan man komme igang med at øve sig.

Vælg mellem det analoge og det digitale

Et elektrisk klaver hører til den nyere tid, og har også en anden klang til sig end et gammeldags klaver har. Så det er også et valg mellem et digital klaver og et almindeligt et for mange, eller måske er det slet ikke et el-klaver man går og leder efter. Det kan være man leder efter noget mere omfattende, såsom en computer og et program hvor man kan producere musikken. Der er så mange muligheder, når det er man først går digitalt med musikken i dag.

Der er måske nogle som holder sig lidt tilbage, når det kommer til sådan nogle ting, men det kan alt andet lige også vise sig, at være noget man ikke rigtig kan klare sig uden. Man kan altid bruge de analoge ting til at spille på, og så optage på ens computer. Men hvis det er noget man også gerne vil have op på et professionelt niveau, er det også noget som man bliver nød til at investere nogle penge i lige meget hvordan man vender og drejer den. Se udvalget her i dag.

De seneste

Top