Service og økonomi

Lån i friværdien i boligen

altid godt at have en friværdi i sin bolig – man kunne godt sige at det er en slags opsparing at betale af på sine huslån, så friværdien i boligen vokser – for på den måde kan man altid låne i sin friværdi hvis man skulle få brug for det. Selvfølgelig er der også nogle andre ting der lige skal være i orden også, men hvis man allerede har betalt sine terminer med afdrag, og har friværdi i sin bolig, så har man nok også styr på sin økonomi og et rådighedsbeløb af en vis størrelse, som det kræves når man optager et pantebrevslån i sin bolig. Jeg selv er en af disse mennesker der har en friværdi i mit hus – og jeg låner aldrig op til skorstenen, men sørger for at der altid er lidt friværdi til overs.

Beregn pantebrevslån i friværdien

Det gælder om at få sin bolig vurderet af en ejendomsmægler, og så fratrække den gæld der skyldes i boligen, resten er friværdien. Jeg selv var ikke så klog inden jeg fik taget mit første pantebrevslån, så jeg måtte lige google mig frem til beregning af friværdi bolig, og havnede på Pantebrevslån.dk hjemmesiden, hvor det stod beskrevet meget tydeligt. Jeg fandt også ud af at der var forskellige måder at låne på – så det jeg gjorde var at kontakte Pantebrevslån.dk for at høre hvad der bedst kunne svare sig for mig. Jeg fik en dejlig personlig rådgivning, og et meget gennemskueligt lånetilbud, som jeg så accepterede og fik udbetalt mine penge.

De seneste

Top