Mad og Sundhed

Iskias nerven i klemme

Kender i det, at stå op, bukke sig ned, og så ikke kan rette ryggen ud igen – nogen kalder det for hekseskud og andre for hold i ryggen – kært barn har mange navne. I bund og grund er det vel iskias nerven der er kommet i klemme og som man nogen gange nemt kan behandle. behandling af iskias nerven, kan man få hos en kiropraktor. Jeg faldt engang, da min hund kom løbende med fuld kraft, og væltede mig omkuld, så jeg landede på ryggen – det var nu først senere efter smerten havde fortaget sig, og chokket havde lagt sig, at jeg ikke kunne røre mig. Lægen gav mig Ketogan piller, som jeg ikke kunne tåle. Prøv at forestille jer, at ligge i sengen, og skal tisse, hjernen registrerer at jeg skal tisse, men hjernen kan ikke sende impulser ud til kroppen om at den skal rejse sig og gå – ikke særligt spændende. Så jeg droppede pillerne og tog til en kiropraktor, som lavede en ultralyd scanning, og rettede min ryg ud. Jeg kom hos denne kiropraktor gennem et stykke tid, og den dag i dag, er jeg smertefri. Jeg er ved at være træt af, at lægerne bare udskriver piller, og ikke tænker på de bivirkninger der er ved pillerne. En anden gang, hvor jeg var høj gravid med tvillingerne, fik jeg også piller, og selvom han kunne se jeg var høj gravid, ja, så fik jeg piller som ikke måtte indtages af gravide. Hvorfor er det at lægerne er sådan.

Top