Biler og sjov

Har du husket at tegne en rejseforsikring?

Tag dine forholdsregler

De fleste mennesker der rejser på ferie, gør meget ud af, at finde et godt tilbud. Der er nemlig ingen grund til at gøre ferien dyrere end højst nødvendig. En uagtsom ting at spare på, er dog din rejseforsikring. Hvis uheldet er ude, fortryder du bittert, hvis du nedprioriterede den. Rejseforsikring nu

En rejseforsikring behøves ikke vælte dit budget

Rejseforsikringer fås i alle mulige afstøbninger, så du kan helt sikkert finde en der passer til dine rejsebehov. Flere firmaer tilbyder for eksempel en årsrejseforsikring. En årsrejseforsikring dækker alle de rejser du foretager på et helt år. Hvis man er typen der rejser meget, er dette en økonomisk attraktiv rejseforsikring. Hos de fleste firmaer der udbyder rejseforsikringer, kan du vælge mellem flere forskellige dækningsniveauer. Disse varierer i forhold til, i hvor høj grad de dækker økonomisk ved tab af ejendele, tab af pas, aflyste flyafgange, personlige erstatningsansvar og advokatudgifter. Selvfølgelig gælder, at jo større dækning der gives, des højere er prisen for den enkelte årsrejseforsikring. Disse varierer dog ikke mere end et par hundrede kroner om året, hvilket er småpenge i forhold til, hvor meget man kan spare, hvis uheldet er ude.

I disse tilfælde kan du få brug for en rejseforikring

Det sker ikke sjældent, at uheldet er ude når man rejser. Mange har for eksempel været ude for, at flybagagen er forsinket. Alt afhængig af hvilken rejseforsikring man har, kan man få erstatning, hvis bagagen er mere en et bestemt antal timer forsinket. Flere personer har også oplevet, at blive syge eller komme ud for at uheld under rejsen, som kræver professionel lægehjælp. I sådanne tilfælde er det ekstra vigtigt at have tegnet forsikring, da man ellers kan komme til at betale for behandlingen af egen lomme, hvilket kan blive en meget dyr fornøjelse.

De seneste

Top